HTML

Mobile Commerce

Mobile Commerce is any transaction, involving the transfer of ownership or rights to use goods and services, which is initiated and/or completed by using mobile access to computer-mediated networks with the help of an electronic device.

Linkblog

The next generation e-commerce

2011.01.25. 21:15 Qb

A kereskedelmi weboldalak mobilra optimalizálása

A Marks & Spencer 1 millió egyedi látogatót szerzett tavaly decemberben, köszönhetően az új mobilra optimalizált weboldalának.

Napjainkban egyre nagyobb a vita vajon hogyan kellene részt venni és terjeszkedni a mobil felhasználók felé. Sokan úgy gondolják, hogy az App piacon nem tudnák márkájukat erősíteni, mert a verseny már annyira szoros, hogy nehéz eredményeket elérni ha pusztán márkaerősítés céljából hozunk létre egy alkalmazást. Ezért sokan a mobilos weboldalra támaszkodnak mégpedig a meglévő ismert weboldalak mobilra való optimalizálásával.

Ezt az utat választotta a Marks & Spencer is 2010 májusában. Négy hónap alatt 1.2 millió egyedi felhasználót fogadott a mobilra optimalizált weboldal. De a váratlan sikert a December hozta meg: 1 millió egyedi felhasználót regisztráltak. A cég social and mobile commerce development menedzsere Sienne Veit örömmel nyugtázta hogy a Marks & Spencer vásárlói előnyben részesítik a mobilos vásárlást, olyannyira hogy már szinte csak ezt a vásárlási formát választják a pc vagy a laptopos hagyományos internetes vásárlás helyett.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilecommerce.blog.hu/api/trackback/id/tr312613526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása