HTML

Mobile Commerce

Mobile Commerce is any transaction, involving the transfer of ownership or rights to use goods and services, which is initiated and/or completed by using mobile access to computer-mediated networks with the help of an electronic device.

Linkblog

The next generation e-commerce

2011.09.15. 17:01 Qb

Sziget mobil alkalmazás statisztikák

Címkék: mobil fesztivál sziget iphone volt android hegyalja balaton sound mobil alkalmazás mobile fejlesztés canecom

Az előző bejegyzésben szó volt a nyári fesztivál alkalmazásokban megjelent keresztpromócióról, a példán keresztül bemutatva a mobil marketingben és hirdetésben rejlő lehetőségeket.

Azóta nyilvánosságra került a Sziget alkalmazás használati statisztikája, ahonnan további érdekes adatokat lehet megtudni arról hogy a fesztivál alkalmazásokat mennyien használták a nyáron. Az fesztivál ideje alatt a napi közel 10 000 egyedi látogató mintegy 550 000 oldalt tekintett meg. A legtöbben Magyarországról és Hollandiából használták a szolgáltatást (ami egybevág a Sziget által közölt látogatói adatokról), de voltak látogatók Dél Afrikától Bahrein-ig, a szolgáltatás 66 különböző ország fesztiválozóinak könnyítette meg a napjait a Szigeten.

Az okostelefonok versenyében szinte holtverseny alakult ki, az iPhone alkalmazás közel 36.000, míg az Android alkalmazás 35.000 összesített napi egyedi látogatóval zárta a fesztivált.

Az alkalmazást - és a hozzá kapcsolódó teljes keretrendszert - a Canecom mobil alkalmazás fejlesztő cég készítette. (A hazai fesztiválok - VOLT, Balaton Sound, Hegyalja, Sziget – hivatalos mobil alkalmazás fejlesztője, valamint több hazai és nemzetközi nagy- és középvállalat mobil megoldás szállítója.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mobilecommerce.blog.hu/api/trackback/id/tr323229843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása